materialen

wij van hollandsmooi brengen de echte oude meesters bij jou in de woonkamer of op kantoor. we zijn gegrepen door de techniek en kunst van weleer gecombineerd met de materialen en mogelijkheden van nu. en dat dat dan een beetje betaalbaar is.


Bijkomend voordeel van een meesterwerk op een zacht materiaal: het absorbeert geluid. Hoe groter, hoe meer het geluid gedempt wordt. En hoe minder galm dus.


Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe beelden en materialen. Vind je een bepaald door u gewenst materiaal of een afbeelding niet in onze collectie? Laat het ons weten. Op jouw verzoek gaan wij graag op zoek.

meesterwerk op

canvas

Canvas is een duurzaam materiaal dat van oorsprong wordt gemaakt van hennepvezels. Ons canvas wordt gemaakt van katoen en is zeer geschikt om te bedrukken. Wij behandelen het canvasdoek met zorg en spannen deze handmatig op een houten frame voor het beste resultaat.

meesterwerk op

textiel

Textiel wordt gespannen binnen een aluminium textielframe. Het zogenoemde peesdoek is eenvoudig op te spannen en hangt door het spannen ook altijd perfect strak. Daarnaast zijn peesdoeken in een handomdraai weer te verwijderen. Er kan dus gemakkelijk gevarieerd worden tussen verschillende meesterwerken.

meesterwerk op

plexiglas

Plexiglas is een stuk lichter en veel sterker dan echt glas, maar heeft wel een mooie diepe glans. Het meesterwerk wordt op de achterzijde van het plexiglas geprint, dit geeft het beeld extra diepte. Een afdruk op plexiglas is kleurecht, uv-bestendig en watervast.