Klantenservice

Als liefhebbers van alles wat mooi én Hollands is, hechten wij aan ouderwetsch goede en persoonlijke dienstverlening. De klant is Koning bij hollandsmooi en wij doen dan ook ons uiterste best om te zorgen dat u zorgeloos van onze producten kunt genieten. Dat begint al bij de pakketdienst, door ons geselecteerd op de optie extra voorzichtig met uw hollandsmooie bestelling om te gaan. Snelheid is goed, kwaliteit is beter.

 

Gratis voorproefje

Andere voorbeelden van onze aandacht voor detail en uw wensen is de mogelijkheid uw keuze uit ons assortiment in uw interieur te monteren. U laat ons weten welk beeld uw interesse heeft, stuurt ons een foto van uw interieur, en wij ‘hangen’ het beeld er voor u in. Met deze GRATIS service weet u dus precies wat het effect zal zijn van het door u gekozen kunstwerk. En hebt u speciale wensen over de kleur, het contrast of de uitsnede? Ook daar kunnen wij in overleg een mouw aan passen. Lees er hier meer over.

 

Gebruik en garantie

Natuurlijk willen wij dat u helemaal tevreden bent en ook jarenlang blijft. Canvasdoeken worden gespannen op een houten frame. Omdat hout een natuurproduct is, kan het frame iets krom trekken. Om dit te voorkomen adviseren wij u het doek op vier punten te bevestigen. Textieldoek kan soms iets rimpelen, maar dit kunt u makkelijk met de hand weer wegwrijven. Kiest u voor plexiglas? Let dan op voor krassen! Behandel uw kunstwerk zeer voorzichtig. Ondanks al onze goede zorgen kan het gebeuren dat er - bij de productie of tijdens het transport - tóch iets mis is gegaan. Is er een onvolkomenheid die naar uw mening te groot is om te accepteren? Laat het ons weten, dan lossen wij het op.

 

Meesterwerken bekijken

In steeds meer woonwinkels in Nederland hangen meesterwerken van hollandsmooi. Kijk op deze pagina voor meer informatie.

 

Dealer worden?

Dealer worden van hollandsmooi? Dat is mogelijk! Vraag meer informatie aan.

 

In contact

Telefoon +31 577 74 5065 (op werkdagen van 9.00 - 17.30 uur)

E-mail info@hollandsmooi.nl

 

Neem contact op
* Verplichte velden