• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over hollandsmooi

 

Wij van hollandsmooi brengen de echte oude meesters bij jou in de woonkamer of op kantoor. We zijn gegrepen door de heel diverse technieken en kunsten van weleer (matchend met iedere woonstijl), gecombineerd met de materialen en mogelijkheden van nu. En dat dat dan een beetje betaalbaar is.

En er is een andere uitdaging die ons drijft.

Interieurs van nu worden steeds 'harder'. Stenen vloeren, strakke wanden en plafonds. Daardoor krijgen we helaas ook steeds meer last van slechte akoestiek. Waar akoestiek vroeger geen issue was (balkenplafonds, stenen muren, vloerbedekking), behoeft dit onderwerp tegenwoordig steeds meer aandacht. Heb jij ook last van een hinderlijke galm in je woonkamer of keuken? Precies, dat is wat we bedoelen.

Een gedeelte van de oplossing is het toepassen van zachte en diffuse materialen op de wand. En laat dat nou kunnen met die meesterwerken van weleer (geen idee of de kunstenaars toentertijd deze toepassing in gedachten hadden, maar ach...). Tip: bestel 'm wel in een behoorlijk formaat. Hoe groter, hoe meer het geluid afgebogen wordt. En hoe minder galm dus. Vooral onze textieldoeken voorzien van akoestisch materiaal maken een aardig verschil.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe beelden en materialen. Vindt u een bepaald door u gewenst materiaal of een afbeelding niet in onze collectie? Laat het ons weten. Op uw verzoek gaan wij graag op zoek.