Verkooppunten

Eerst zien? Bij steeds meer woonwinkels in Nederland is hollandsmooi verkrijgbaar. Op dit moment kunt u onze meesterwerk​​​​​​​en bekijken bij:

premium dealer

Het Woonhuis in Elspeet
In deze sfeervolle woonwinkel op de Veluwe vindt u een grote en authentieke collectie meubels en woonaccessoires, getoond in mooie inspiratiekamers… Zo laten ze hoe u van uw huis een echt warm woonhuis maakt. Bij Het Woonhuis hangt een uitgebreide collectie op canvas, textiel, plexiglas en sinds kort ook op velours. Aanrader!
Nunspeterweg 83 in Elspeet (Gelderland)

Verkooppunt

Konijnendijk in Zuid-Beijerland
Konijnendijk Woontrends is een woonwinkel in Zuid-Beijerland. Je vindt bij hen een grote collectie gordijnen, raamproducten, vloeren, behang, verf, meubelen, verlichting en woonaccessoires. In verrassende sfeerkamers, met diverse interieurstijlen.
☉ Dorpsstraat 119 in Zuid-Beijerland (Zuid-Holland)

Verkooppunt

M40 Wonen in Middelburg
Leuke woonwinkel voor meubels en interieur in Middelburg Zeeland. Met merken als Riverdale, Riviera Maison, Soha, J-Line en dus ook hollandsmooi.
☉ Mortiereboulevard 40 in Middelburg (Zeeland)

Verkooppunt

Kleur en Sfeer in Haaften
Bij Kleur en Sfeer ervaar je direct het effect van een kleur verf op de wand, verschillende kleuren tegels op de vloer of een bepaalde afwerking met lijsten en plinten.
☉ Rijthoek 17a in Haaften (Gelderland)​​​​​​​

Verkooppunt

Het Olde Jagthuys in Barneveld
Gezellige woon- en accessoirewinkel naast het Raadhuis in Barneveld. Boor-de-vol karakteristieke en natuurlijke hebbedingetjes.
☉ Raadhuisplein 36 in Barneveld (Gelderland)

premium dealer

Van Wolfswinkel in Barneveld
Woningen compleet inrichten. Van uw huis een thuis maken. Interieurs een warme, huiselijke sfeer geven. Dat doen ze bij Van Wolfswinkel al meer dan 40 jaar. Bij Van Wolfswinkel hangt een uitgebreide collectie op canvas, textiel en plexiglas.
Valkseweg 57 in Barneveld (Gelderland)

Verkooppunt

Sober en Stoer Wonen in Amersfoort
Specialist in het creëren van een sobere, robuuste en stoere, maar toch warme en landelijke sfeer. Gezellig woonwinkel in hartje Amersfoort!
☉ Havik 21 in Amersfoort (Utrecht)

Verkooppunt

Heijkamp Interieur in Ridderkerk
Heijkamp Interieur richt zich op interieurs met hoogwaardige materialen in landelijke stijl. Als regiodealer van HOFFZ maken ze u het hof met een exclusief aanbod van meubels en accessoires.
☉ Noordenweg 18 in Ridderkerk (Zuid-Holland)

Verkooppunt

Tierelantijn in Opheusden
Sfeervolle woonwinkel met brocante en nieuwe woonaccessoires, bijzondere kadootjes, verlichting en landelijke meubelen en heel veel andere tierelantijntjes.
☉ Burgemeester Lodderstraat 13a in Opheusden (Gelderland)