na bestellen het wachten

9 lange dagen...

Onze canvasdoeken, textielframes en plexiglasplaten worden vanwege het formaat vaak door een particuliere pakketdienst bij u thuis bezorgd. Zo weten wij zeker dat er zorgvuldig wordt omgegaan met het bestelde product. Deze pakketdienst levert geen track- en tracecodes. Deze kunnen wij u dus ook helaas niet geven. Onze gemiddelde levertijd is 9 werkdagen. De exacte levertijd is afhankelijk van het moment waarop en het formaat wat je bestelt. Je mag altijd contact opnemen na het plaatsen van je bestelling als je de exacte leverdatum wilt weten. 


Retourneren?

Helaas is het retourneren van canvasdoeken, textielframes en plexiglasplaten niet mogelijk. Het is namelijk een product wat wij op maat voor jou maken. We kunnen onmogelijk alle meesterwerken in alle maten op alle materialen in voorraad nemen. Onze collectie is zo uitgebreid, dat zou een ontzettende hoeveelheid producten zijn. We begrijpen dat het best wel spannend kan zijn hoe het meesterwerk in jouw huis uitpakt. Daarom hebben we twee mogelijke oplossingen bedacht:


eerst in het echt bekijken

Ben je benieuwd naar de kwaliteit van een van onze producten? Op meerdere plekken in ons land zijn verkooppunten waar je de kwaliteit van onze meesterwerken kunt zien en voelen. Tip: neem even contact met ons op als je een specifiek doek wilt zien. Niet ieder verkooppunt heeft dezelfde meesterwerken hangen...


gratis voorbeeld aanvragen

Ben je benieuwd hoe een meesterwerk in jouw interieur staat? Wij bieden je de mogelijkheid een foto van jouw interieur aan te leveren. Met die foto maken wij een voorbeeld van jouw favoriete meesterwerk in jouw interieur. Lees hier meer over die mogelijkheid.